Aleksandar Stanković: Rambo Amadeus je tražio 500 eura za gostovanje u emisiiji

Aleksandar Stanković svake nedjelje u emisiji Nedjeljom u 2 sa svojim gostima razgovara o raznim temama. U HRT-ovoj emisiji Kod nas doma otkrio je zašto sa svim gostima ne razgovara isto, odnosno zašto za sve goste nema iste kriterije.

“Svi ljudi nisu isti. Svaki gost zahtijeva drugačiji pristup i ja se trudim prilagoditi tome. Ne mogu prema svima biti nabrijan kako gledatelji to očekuju, ne zaslužuju svi takav tretman”, ispričao je voditelj i dodao da postoji gost koji je tražio novac za gostovanje u emisiji.

“Rambo Amadeus je tražio 500 eura i dobio ih je. HRT mu je službeno platio 500 eura za gostovanje”, rekao je Stanković, prenosi Index.hr.

Otkrio je i koga bi još htio ugostiti u studiju.

“Rado bih ugostio Radu Šerbedžiju, no izgleda da od njega ništa. Bilo je još gostiju koje sam htio ugostiti, ali nisu došli u emisiju, poput Balaševića, Arsena Dedića…”, rekao je.

Iako je danas poznati voditelj, Stanković je prije 25 godina dobio poziv za stalni angažman u zboru HNK. Tvrdi da nikada nije požalio što nije postao profesionalni pjevač.

“Relativno dobro pjevam, ali ima puno boljih pjevača od mene. Znao sam svoje limite. Odlučio sam se za novinarstvo, to je bila stara ljubav i nisam požalio”, zaključio je Stanković.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here