Andrea Šušnjara o muškarcima: Ne volim niske i feminizirane

Andrea Šušnjara (34) je s grupom Magazin nastupila na 90. rođendanu doma a djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Miljenko i Dobrila. Nakon nastupa je za InMagazin otkrila da se nedavno počastila putovanjem u Italiju jer, kaže, Rim je uvijek dobra ideja.

– Ponovno sam obišla ove sve turističke znamenitosti, otišla malo u Vatikan, pomolila se tako da mi je baš dobro došao taj mali izlet u Rim. U Rimu sam bila prije 17 godina, išla sam još u srednju školu skupa s Katoličkom mladeži – ispričala je pjevačica, te dodala kako joj niti jedan Talijan nije zapeo za oko.

– Talijani kao Talijani, muškarci su previše feminizirani, niskog su rasta, svi su u nekim uskim majičicama tako da meni se to baš i ne sviđa pa nisam gledala Talijane – rekla je Andrea te otkrila kako trenutno uživa u samačkom životu.

– Malo sam se opametila i nema više ‘imam dečka – nemam dečka’, umorila sam se od svega toga, ne tražim nikoga, lijepo mi je. Živim sama imam svog psića i macu i odlično nam je – zaključila je Andrea.

Podsjećamo, Andrea je u lipnju otkrila da je prekinula s prekinula vezu sa sedam godina mlađim dečkom Markom Jurčićem.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here