Andrija Jarak nakon 17 godina napušta Novu TV

Dugogodišnji reporter Nove TV Andrija Jarak postao je poznat zbog svojih javljanja uživo, a nakon 17 uspješnih godina odlazi iz te medijske kuće, potvrdila je Nova TV.

“Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove”, kazao je Jarak.

“Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere”, komentirala je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

U međuvremenu su se priopćenjem oglasili s RTL-a.

– Jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih televizijskih novinara, gospodin Andrija Jarak, pridružuje se timu RTL-a!, naveli su.

– Novinar koji je zaradio uzrečicu ‘Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava’, koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje.

Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. O njegovom radu govore i brojne nagrade koje je dobio.

Često ističe kako mu je najbitnije povjerenje gledatelja te da uvijek donosi sve strane priče, navode na RTL-u.

– A naša kompanija s ponosom najavljuje kako je gospodin Andrija Jarak novi član našeg tima!, istaknuli su.

– Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme, zaključili su u priopćenju RTL-ovci.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here