“Anti 5G “ogrlica i dodatna oprema pokazala se radioaktivnom

“Anti 5G” ogrlica i dodatna oprema koja bi teoretski trebali štititi od 5G radio-frekvencija pokazala se radioaktivnom. Nizozemska uprava za nuklearnu sigurnost i zaštitu od zračenja (AVNS) objavila je popis od deset proizvoda koji izazivaju štetno ionizirajuće zračenje, a koji su ustvari trebali štititi od štetnih učinaka 5G tehnologije.

Na popisu je “Energy Armor” maska za spavanje, narukvica i ogrlica, pa čak i Magnetix Wellness narukvica za djecu. ANVS također savjetuje vlasnike proizvoda da ih prestanu koristiti.

Svjetska zdravstvena organizacija tvrdi da je 5G mreža sigurna i da nije suštinski drugačija od prethodnih 3G ili 4G.

No što se događa ako se osoba izloži ionizirajućem zračenju dulje vrijeme? Izloženost ionizirajućem zračenju dulje vrijeme može izazvati crvenilo kože, a može čak dovesti do oštećenja tkiva i DNK-a.

Na ovim specifičnim proizvodima izmjerene su samo niske razine zračenja. Međutim, netko tko nosi proizvod ove vrste dulje vrijeme (godina dana puta 24 sata na dan) mogao bi se izložiti razini zračenja koja prelazi strogu granicu dozvoljenog izlaganja kože, koja se primjenjuje u Nizozemskoj. Kako bi se izbjegao svaki rizik, ANVS poziva vlasnike takvih predmeta da ih odmah prestanu nositi.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here