Antivakseri napali Severinu zbog najnovije objave

Severinina nova objava ražestila je antivaksersku ekipu.

Na fotografiji se vidi pjevačica kako pozira u majici s natpisom “90’s Supermodel” te s torbicom na kojoj piše “Vaccinated and ready to mingle”. U prijevodu “cijepljena i spremna za druženje”.

“Po tome se sada trebamo dijeliti, svrstavati u grupe? Cijepljeni i necijepljeni, i da to ističemo? Na taj način podržavamo mobing, uskoro i u školama, itd.. Draga si mi, ali ovo je suvišno i nepreimjereno.. ne pristaje ti”, “Sve koji sudjeluju u prisilnom cjepljenju , sve koji podržavaju ubrizgavanje eksperimentalnog cjepiva unfollow!!! Nisu zaslužili da koriste svoje položaje za promoviranje nemoralnog , neprovjerenog i pogubnog za čovječanstvo! Pustimo takve neka se cjepe s 10 cjepiva ako žele”, “Čemu ovaj tekst na torbi”, “Reklama za otrov”, pisali su razjareni antivakseri (čije komentare prenosimo bez pravopisnih intervencija).

“Zemlja je ravna ploča. Covid ne postoji. OmiCROn, miCROsoft=Bill Gates. Pametnom dosta!” brzo se oglasila Severina u komentarima.

“Covid ne postoji, Zemlja je ravna ploča, internet ne postoji te ni ovo naše dopisivanje nije stvarno jer je sve osmislio Bill Gates… Pametnom dosta, a vi ste pametni”, dodala je zatim još jednom.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here