Appleov sat korisniku opasno izrezao ruku. Korisnik podigao tužbu protiv kompanije

Apple Watch najpopularniji je pametni sat na svijetu te, među inim, dolazi s brojnim opcijama koje omogućuju praćenje aktivnosti i zdravstvenog stanja korisnika. No prema tužbi koju je jedan muškarac podignuo protiv kompanije u SAD-u, čini se da bi ovaj sat mogao biti i prilično opasan za zdravlje.

Naime, dok je Chris Smith iz savezne države Alabame igrao golf, ekran na njegovom pametnom satu iskočio je iz kućišta, a njegovi oštri rubovi ozbiljno su ga ozlijedili. Rubovi ekrana, kako se navodi u tužbi, postali su poput noža te su ga prilično jako izrezali po podlaktici te su mu razrezali venu.

Tužbu je podigao jer smatra kako to nije izoliran slučaj i uvjeren je kako su i u Appleu upoznati s tim problemom, no do sada nisu reagirali i popravili ovaj opasan problem, već su ga u potpunosti ignorirali. Kako se u tužbi navodi, ekran iskače iz kućišta zbog problema s baterijom pametnog sata koja se može blago “napuhati” i tako izbaciti ekran.

Smith je uvjeren da je Apple upoznat sa situacijom jer su na Appleovim forumima za podršku korisnici već prigovarali oko istog problema s baterijom i iskakanjem ekrana, nakon kojeg Appleov sat postaje “opasnost za sigurnost” njegovih korisnika. Iz Cookove kompanije još se nisu oglasili oko ove situacije i tužbe.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here