Argentinac Martin Ojeda dao naslutiti da je blizu transferu u Dinamo

Argentinski krilni napadač Martín Ojeda, za kojeg su tamošnji mediji izvijestili da su zainteresirani hrvatski prvak Dinamo i američki Orlando, oglasio se oko mogućeg transfera. Iz njegovih se riječi može naslutiti da je spreman napustiti Argentinu, ali i da je puno bliži Dinamu.

“Moj zastupnik mi je rekao da postoje ponude iz Europe i Sjedinjenih Država. Analizirat ću ponude koje su stigle iz inozemstva i time daljnje korake. San svakog igrača je igrati i uspjeti u Europi te igrati za reprezentaciju Argentine”, rekao je Ojeda.

Ojeda s argentinskim prvoligašem Godoy Cruzom ima ugovor na još dvije godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na šest milijuna eura. Transfer u toj vrijednosti bio bi najskuplji ulazni u Dinamovoj povijesti. Zasad je zagrebački klub najveću cifru platio za Marka Roga (pet milijuna eura) kada je dolazio iz Splita.

Ojeda je ove sezone u 23 utakmice zabio 12 golova i upisao tri asistencije. Od 2017. bio je član Racinga, koji ga je posuđivao sve dok Godoy Cruz nije otkupio njegov ugovor. Od potencijalnog transfera će 50 posto odštete otići Godoy Cruzu, 30 posto Racingu, a 20 posto grupi investitora, izvijestio je El Día.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here