Božo Prusina potpisao višegodišnji ugovor za NK Široki Brijeg

Član juniorske momčadi NK Široki Brijeg Božo Prusina potpisao je višegodišnji profesionalni ugovor i već na početku zimskih priprema priključen je seniorskoj momčadi Plavo-bijelih.

– Čast mi je potpisati svoj prvi profesionalni ugovor s klubom koji mi je pružio toplu dobrodošlicu i omogućio daljnji razvoj kada sam došao iz HNK Brotnjo Čitluk. Izražavam zahvalu svim trenerima i stručnom osoblju s kojima sam se do sada imao prilike susresti. Hvala i obitelji i prijateljima koji su vjerovali u mene, istaknuo je osamnaestogodišnji Božo Prusina.

– Ovo mi je veliki poticaj za daljnji rad i napredak. Zahvaljujem se klubu na ukazanom povjerenju. Dat ću sve od sebe kako bi opravdao povjerenje, dodao je mladi Čitlučanin koji je po vokaciji defanzivni vezni igrač, a može pokriti i poziciju stopera.

Božo Prusina je prije samo četiri dana postao punoljetna osoba i potpis profesionalnog ugovora s klubom u kojem trenira već tri u pol godine sigurno je najbolji poklon za njegov 18. rođendan.

U svibnju prošle godine Božo Prusina je debitirao za U-18 reprezentaciju Bosne i Hercegovine i do sada je upisao četiri nastupa.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here