Civa se zbog bolesti povukao iz javnosti, a otad se o njemu malo zna

Glazbenik Ivan Mikulić (53) iz Širokoga Brijega prije 18 godina predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu, a potom se zbog studija i zdravstvenih problema povukao sa scene.

Baladom Daješ mi krila prošao je u finale, a završio je na 12. mjestu nakon prave drame. Naime, popularni Civa i njegov tim zakasnili su na jednu od generalnih proba, zbog čega su ih organizatori htjeli diskvalificirati, no to se na kraju nije dogodilo.

Karijera mu je započela davne 1995. godine kada se s pjesmom Ti i ja natjecao na Dori, a 1999. godine imao je još jedan hit, pjesmu Pustite me da je volim koja je aktualna i danas.

Diplomirao je novinarstvo i odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u Mostaru, a onda se 2008. godine povukao iz javnosti, ne samo zbog studija već i zbog zloćudne bolesti, piše Večernji list.

Naime, prije devet godina javnosti je otkrio kako je ”pobijedio” tumor na mozgu.

Prva misao je bila što s djecom. Iako sam isprva mogao ići na gaže, nakon nekog vremena počeli su se ponavljati problemi s ravnotežom. Nisam mogao voziti auto i nisam mogao podnijeti veliku buku. Danas je to razdoblje iza mene, ispričao je Mikulić u intervjuu za Story.

Dvije godine nakon otkrio kako mu vrhunac karijere nije bio Eurosong već uloga u rock operi Jesus Christ Superstar koja je igrala u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Ivan se nekoliko puta pokušao vratiti na glazbenu scenu, no ipak nikada nije uspio ostvariti uspjeh i popularnost kakvu je imao prije nešto više od 20 godina, zaključuje Večernji list.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here