Corriere dello Sport: Perišić od Intera traži sulud ugovor jer ne želi ostati u klubu

Sve je izglednije da će Inter i Marcelo Brozović postići dogovor o produljenju ugovora nakon sljedeće sezone, pišu danas talijanski mediji.

Corriere dello Sport piše da se smanjila razlika između onoga što Brozović traži od Intera i onoga što mu klub želi dati te da bi dogovor trebao biti postignut vrlo brzo.

Isti medij piše i kako je kod Ivana Perišića došlo do promjene statusa kada su u pitanju pregovori. Točnije, pregovori nisu ni počeli, ali Corriere piše da je izgledno da ni neće.

Navodno su potraživanja koja je Perišić stavio pred klub toliko velika da Inter nije voljan ni započeti pregovore. Corriere piše da je “Perišić namjerno postavio sulud zahtjev”, a sve s ciljem da na kraju napusti Inter i ode u Njemačku, gdje želi nastaviti karijeru.

“Ivan Perišić sanja o povratku u Bayern. Hrvatski nogometaš će na ljeto postati slobodan igrač, a pregovori s Interom o novom ugovoru prebačeni su na veljaču i ožujak 2022. godine. Perišić bi se, ako ode iz Intera, volio vratiti u Bayern”, pisao je nedavno upravo spomenuti talijanski medij.

Podsjetimo, već mjesecima se hrvatskim medijima provlači ideja o tome da bi se Perišić mogao vratiti u Hajduk nakon što mu istekne ugovor u Interu, ali Talijani očito smatraju da hrvatski krilni napadač ima druge želje.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here