Djevojčici koja je posudila glas lutki iz “Squid Game” roditelji zabranili da gleda seriju

Netflixova serija “Squid Game” još uvijek ima titulu najpopularnije na svijetu. Iako su je u svega 48 sati od premijere pregledali milioni ljudi, ima i onih koji su o dešavanjima u ovoj seriji mogli samo čitati, ali ne i gledati je.

Jedna od njih je i članica glumačke postave, tačnije djevojčica Reagan To, koja je posudila glas džinovskoj lutki koja s natjecateljima igra “Crveno svjetlo, zeleno svjetlo”.

Iako je lutka definitivno jedna od najupečatljivijih sekvenci serije, 10-godišnjoj Reagan roditelji su zabranili da gleda surovu korejsku priču o preživljavanju u kojoj je i sama sudjelovala.

Gostujući u emisiji “The Morning Show in Australia” priznala je kako ništa od toga nije gledala.

“Mama mi je pokazala samo mali dio serije, a neposredno prije nego je počelo nasilje ugasila je kako je ne bih mogla gledati”, priznala je Reagan.
“Čak je mom bratu, koji ima 14 godina, zabranjeno da gleda seriju.”

Ako ste od onih koji su pregledali korejsku uspješnicu, vjerovatno vam je jasno zašto su se djevojčicini roditelji odlučili na ovakav potez. Konrektno, džinovska lutka ima zadatak da predvodi igru “Crveno svjetlo, zeleno svjetlo”. Dok je okrenuta leđima i izgovara riječi, natjecatelji imaju priliku da idu prema naprijed, no ukoliko ih, kada se okrene, uhvati u kretanju, natjecatelji bivaju eliminirani – brutalno ubijeni.

Poklonivši joj svoj glas, Reagan je u svom liku pomiješala dječiju nevinost i brutalnu nemilosrdnost.

“Dok sam bila u kabini za snimanje bila sam veoma zbunjena. Mislila sam da su likovi u parku i da igraju običnu igricu. Nisam znala da u seriji postoji ikakvo nasilje”, priznala je djevojčica kojoj je “Squid Game” otvorio vrata za mnoge druge ponude.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here