Drama u Beču: Hrvat nožem nasrnuo na prijatelja jer je rekao kako želi spavati s njegovom ženom

U bečkom 15. okrugu Rudolfsheim-Fünfhausu zabava je eskalirala u nedjelju rano ujutro. Razlog – muškarac je želio imati spolni odnos sa ženom svog prijatelja. Kako javlja austrijski Heute, u nedjelju navečer 52-godišnji hrvatski državljanin slavio je s 34-godišnjim prijateljem u svom stanu. Dvojica muškaraca prekomjerno su konzumirali alkohol tijekom cijele večeri.

Kada je nešto prije 2 sata ujutro supruga starijeg muškarca došla kući, 34-godišnjak je rekao da želi imati spolni odnos s njom. Istog trenutka se naglo promijenilo raspoloženje i situacija je eskalirala, piše Fenix-magazin. Dvojica muškaraca počeli su se vrijeđati, no 52-godišnjak je potpuno izgubio živce i kuhinjskim nožem je nasrnuo na prijatelja.

Prema navodima bečke policije, žrtva je uspjela izgurati osumnjičenog iz stana. Prolaznik je policiju upozorio da teško pijani 52-godišnjak hoda ulicom s nožem.

Službenici su uspjeli privremeno uhititi Hrvata. Žrtva i osumnjičeni su uslijed događaja lakše ozlijeđeni. Policija ne navodi nacionalnost mlađeg muškarca kao ni je li uspio zavesti ženu svog prijatelja.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here