Evo kako je osnivač Amazona dočekao Novu godinu

Osnivač Amazona Jeff Bezos (57) i njegova djevojka Lauren Sanchez (52) dočekali su Novu godinu na jednoj bučnoj zabavi koja se odvijala uz bazen u St. Bartsu.

Milijarder i njegova draga prilično su se opustili, a društvo su im pravili njegov mlađi brat Mark, Laurenin sin Nikko i bivša zvijezda NFL-a Tony Gonzalez, prenosi Jutarnji list.

Bezos je svoje snažne mišiće, na kojima neumorno radi u posljednje vrijeme, utegnuo u košulju zanimljiva uzorka, a na glavi je nosio sunčane naočale u obliku srca.

“Tako smo se zabavili sinoć slaveći uz ludu disko zabavu s obitelji, ali nova godina je također odlična prilika za fokusiranje na osobni rast, obnovu, ponovno rođenje i posvećivanje pažnje svakom životnom trenutku. Dobrom i lošem, svima. Slavite i rastite”, poručio je Bezos na društvenim mrežama, a njegova zaljubljena djevojka poručila mu je sljedeće: “Volim te, dušo. Zbog svih razloga i bez razloga.”

Njih dvoje nisu se odvajali jedno od drugog te su bili vrlo bliski, a posljednjih nekoliko dana uživaju u svakom zajedničkom trenutku na odmoru. Tako su do sada bili na planinarenju, sunčali su se na jahti i bavili se brojnim drugim romantičnim aktivnostima.

S prijateljima su unajmili luksuznu jahtu na kojoj može spavati do sedam osoba u glavnom apartmanu, a ima i dvije dvokrevetne kabine te još dvije dodatne kabine. Cijena najma iznosi od 38.000 do 42.000 dolara tjedno, plus troškovi.

Osnivač Amazona drugi je najbogatiji čovjek na svijetu, odmah nakon vlasnika Tesle Elona Muska, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 210 milijardi dolara. Bezos je prvi put postao milijarder 1998., godinu dana nakon što je pokrenuo Amazon kao internetsku trgovinu knjigama, a od tada je svoje bogatstvo povećao za 12.425 posto te zarađuje 140 tisuća dolara po minuti, prenosi Daily Mail.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here