Film ”Marijina zemlja” premijerno u Širokom Brijegu

Film ”Marijina zemlja” bit će premijerno prikazan u srijedu i četvrtak, 21. i 22. lipnja, u 20:00 sati u kinu Borak u Širokom Brijegu što će mu ujedno biti prvo prikazivanje u BiH.

Ulaznice će se moći kupiti na blagajni kina pola sata prije početka projekcije.

Film iz 2013. godine, koji je dirnuo srca mnogih diljem svijeta, govori o ljudima koji su se u Crkvu vratili Marijinim zagovorom.

Film ”Marijina zemlja” je dugometražni dokumentarno-igrani film španjolskog redatelja i glumca Juana Manuela Cotela u produkciji kuće ”Infinito”.

Cotelo u filmu glumi jednog tajnog agenta koji putuje svijetom da bi susreo ljude koji su doživjeli obraćenje u kojem je posebnu ulogu imala Blažena Djevica Marija. Kako bi prikupio potrebne informacije agent odlazi u Meksiko, Veliku Britaniju, Kolumbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Svjedočanstva su istinita, a najveću ulogu u obraćenju ljudi imala je Gospa. Film je dijelom fikcijski, a dijelom istiniti jer je prožet stvarnim svjedočanstvima. Ovo nije najnovije djelo redatelja Cotela, film je snimljen 2013. godine kao drugi njihov film.

Obilazeći mjesta Marijinih ukazanja i druga mjesta usko vezana za Mariju redatelj je došao i do Međugorja.

Svjedočanstvo koje je posebno dojmilo jest životna priča jedne plesačice iz Las Vegasa imenom Lola koja je oboljela od multiskleroze koja je slučajno na TV-u pogledala prilog o Međugorju. Ona nije bila katolkinja, ali kada je vidjela prilog osjetila je poticaj da mora otići u Međugorje.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here