Filmska priča na Kutiji šibica: Igraju za tragično preminulog prijatelja Ketu Bandića

Krešimirova sestra uskočila je mostarskoj družini i ponudila im smještaj u Zagrebu za vrijeme turnira. Inače, na ostale turnire putuju na svaku utakmicu, sada su, srećom, nekako mogli drugačije i isplatilo se.

Među četiri polufinalista 50. izdanja Kutije šibica našla se i ekipa Krešimir Keta Bandić. Prvi put uopće družina iz Mostara izborila je ovakav uspjeh i to izbacivši Cammeo Big Bang Team nakon izvođenja udaraca sa sedam metara s ukupnih 3-2, prenose 24sata.hr.

Uspjeh je tim veći jer na četvrtfinale su stigli sa svega šest igrača u polju i jednim golmanom. Zbog bolesti koja se pojavila u njihovim redovima uoči malonogometnog praznika na Štefanje ostali su bez gotovo pola momčadi.

Istu uglavnom čine igrači iz Mostara i okolice, no protiv Cammea su u nedjelju imali i dvojicu igrača njemačkog futsal prvaka Weilimdorfa.

Iza njihovog imena, pak, stoji jedna tragična priča. Krešimir Keta Bandić preminuo je u ožujku 2019. godine sa svega 23 godine od posljedica srčanog udara. I to dok je bio kod prijatelja…

Bio je golman Širokog Brijega, ponikao u mostarskom Zrinjskom i njegova iznenadna smrt šokirala je sve. Krešimirova sestra, pak, uskočila je mostarskoj družini i ponudila im smještaj u Zagrebu za vrijeme turnira. Inače, na ostale turnire putuju na svaku utakmicu, sada su, srećom, nekako mogli drugačije i isplatilo se.

Premije? Nemaju, sve troškove plaćaju sami. A više nisu tako daleko ni od naslova, za finale će u utorak igrati protiv Juicy Maraske.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here