Grad Široki Brijeg: Obavijesti organizatorima sportskih, kulturnih i drugih događaja i “Korisnicima matičnog ureda”

Odsjek za inspekcijske poslove Gradske uprave Široki Brijeg uputio je dopis svim organizatorima kulturnih, sportskih i drugih događaja na području Širokog Brijega.

Pozivamo sve organizatore kulturnih, sportskih i drugih događaja na području grada Širokog Brijega da se sedam dana prije početka održavanja događaja jave Službi za gospodarstvo, odsjek za inspekcijske poslove, zbog evidencije i uputa u organizaciji događaja.

Također, sve dodatne informacije možete dobiti u kontaktu s odsjekom za inspekcijske poslove na broj telefona 039 703 039 ili osobno u njihovom uredu.

Grad Široki Brijeg upućuje obavijest svim korisnicima usluga „Matičnog ureda“.

Obavještavamo sve građane i korisnike usluga „Matičnog ureda“ da prilikom preuzimanja izvoda iz matične knjige rođenih (originalni primjerak koji je ujedno trajni dokument) zadrže kod sebe, a ovjerenu presliku predaju prema svojim potrebama.

Razlog ovakvog prijedloga je nedostatak izvoda koje Grad Široki Brijeg nabavlja od Ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH koje nadležno za izdavanje istih i provođenje natječajne procedure za njihovu nabavku.

Molimo sve korisnike da se pridržavaju navedenog prijedloga kako se ne bi doveli u situaciju potpunog nestanka izvoda iz matične knjige rođenih.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here