Hajduk započeo pripreme s 33 igrača

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas zajedno sa svojim pomoćnicima okupio je u ponedjeljak na Poljudu 33 igrača na početku priprema za nastavak sezone, a treninzima će se naknadno priključiti Marko Livaja i Stipe Biuk, izvijestila je klupska stranica splitskog kluba.

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius je najavio kako će ta momčad najprije sljedećih šest dana boraviti u Splitu, a potom će otputovati na 15-dnevne pripreme u Portugal. Rekao je kako su za boravka u Portugalu predviđene prijateljske utakmice s Ajaxom, Servetteom iz Švicarske i dvije utakmice s praškom Slavijom.

Na novinarski upit može li Hajduk ove sezone osvojiti dva trofeja – prvenstvo Hrvatske i Kup Hrvatske – Nikoličius je rekao kako je to želja i san kluba. “To je naša želja i san. Učinit ćemo sve da se borimo i do samog kraja budemo u igri”, izjavio je sportski direktor momčadi koja za vodećim Dinamom zaostaje pet bodova na polusezoni.

Prvom okupljanju na Poljudu prisustvovala su sljedeća 33 igrača:

Danijel Subašić, Nikola Katić, David Čolina, Josip Vuković, Kristian Dimitrov, Marco Fossati, Alexander Kačaniklić, Stefan Simić, Samuel Eduok, Marko Brkljača, Mario Čuić, Ivan Ćalušić, Dario Melnjak, Dimitrios Diamantakos, Josip Elez, Jani Atanasov, Filip Krovinović, Luka Škaričić, Gergo Lovrencsics, Jan Mlakar, Ivan Dolček, Toni Silić, Ivan Perić, Josip Posavec, Emir Sahiti, Marin Ljubičić, Lovre Kalinić, Rokas Puktšas, Filip Čuić, Ivan Krolo, Franjo Lazar, Šimun Hrgović, Ivan Čubelić.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here