Hercegovački eter bogatiji za Radio Arenu

Protekli je vikend party-jem dobrodošlice obilježen početak emitiranja Radio Arene iz novog studija. Po uzoru na svjetske radio postaje, Radio Arena je, uz svoj studio u ulici Kralja Tomislava, otvorila i studio u sklopu Bocca bara, koji se nalazi u Kući Mode u Mostaru.

Naime, hercegovački eter je od ljeta ove godine bogatiji za radio, koji je unatrag mjesec dana otpočeo i sa svojim govornim dijelom programa. Ekipa profesionalaca, dugi niz godina prisutna u medijskom eteru- Snježana Delić, Mirela Bunoza Šarac i Emerik Gudelj, garant su uspjeha ovog radija, u prilog čemu govore i podaci sa terena, prema kojima se Radio Arena u vrlo kratkom vremenu već pozicionirala u sami vrh slušanosti na području Hercegovine.

U sportskom dijelu programa, voditeljski tim je upotpunjen sa poznatom tv sportskom voditeljicom Unom Keskin. Osim u programskom, Radio Arena je okružena profesionalcima i u svakom drugom segmentu djelovanja, uključujući marketing i produkciju na čelu sa Žanom Glibić i Matejom Mihalićem, a u produkcijskom dijelu reklama, ekipi će se uskoro pridružiti Ettore Kocijančić, poznati radijski glas iz Zagreba. Iza spomenutog tima je razdoblje intenzivnog rada i priprema kako bi se uigrao koncept kakav emitiraju radio postaje koje idu u korak s trendovima.

Osim odašiljača iznad Mostara, preko kojeg svira na 104,6 Mhz, Radio Arena također emitira program i preko odašiljača u Posušju na 93,8 Mhz, koji pokriva Zapadnohercegovačku županiju, čime je omogućena pokrivenost cijele Hercegovine, a preko live streama i u cijeloj regiji. Pod sloganom “Vibrirajte na svojoj frekvenciji” koncept radija je – dinamično, kratko, sažeto i zabavno, te odmicanje od radijskih formata sa dugotrajnim govornim programskim sadržajima.

Veći dio programa čini dobra glazba, koja je bazirana na ultimativnim hitovima, evergreenima, te aktualnim svjetskim, kao i hitovima iz cijele regije.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here