Hrgovića izazvao Zhilei Zhang, boksač bolje plasiran od njega, poručio mu je i da je za njega beba

Zhilei Zhang, 38-godišnji kineski boksač, upisao je 24. pobjedu u 25. profesionalnoj borbi u karijeri.

Zhang je u uvodnom programu priredbe na kojoj je glavna borba bio okršaj Teofima Lopeza i Georgea Kambososa Jr. slavio protiv Amerikanca Craiga Lewisa prekidom u drugoj rundi. Kinez je dvaput poslao Lewisa na pod prije nego što je sudac prekinuo agoniju američkog boksača u ringu. Zhang je tako i dalje ostao neporažen, uz 23 pobjede ima i jedan neodlučen meč.

Nakon meča kineskog boksača, osvajača olimpijskog srebra na Igrama u Pekingu, pitali su s kim bi se volio boriti, a on je odgovorio da je riječ o jednom hrvatskom boksaču čijeg se imena ne može sjetiti. Prevoditelj mu je pomogao da vjerojatno misli na Filipa Hrgovića.

“Da, da. Taj. Sve dok mislite da ste dobri, dođite. Hrgović je mlad i motiviran boksač, ali za mene je beba”, rekao je Zhang koji je devet godina stariji od Hrgovića.

Zhang je prema BoxRecovoj ljestvici 28. teškaš svijeta i šest mjesta bolje plasiran od Hrgovića. Upravo bi Zhang mogao biti izazov koji Hrgović traži na putu prema svjetskom vrhu. Promotori neporaženog hrvatskog boksača (13-0-0), podijelili su izjavu Zhangu uz komentar: “Da, molimo vas.”

IZVORINDEX
Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here