Kopić: Nije lako dovesti igrača u Dinamo

Hrvatski prvak Dinamo danas je odigrao prvu pripremnu utakmicu prije nastavka sezone. Bio je bolji od slovenske Olimpije s 2:0.

Nakon susreta trener Željko Kopić bio je sretan: “Zadovoljan sam s pristupom. Prvo poluvrijeme bilo je teško, kasnije smo podigli intenzitet igre. U drugom dijelu smo imali dominaciju, zabili smo dva gola i nismo imali problema s ozljedama. Igrači koji nisu igrali imaju dupli trening-program tako da neće zaostati.”

Osvrnuo se i na igrače iz druge momčadi: “Zadovoljan sam igračima iz druge momčadi. Kad god se ukaže prilika dati šansu mladom igraču, mi ćemo to i napraviti. Danas su to bili Tomek i Duvnjak na poziciji središnjeg veznog i Barišićem u napadu s Denijem Jurićem.”

“Atmosfera je pozitivna, zadovoljan sam svime. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Sada trebamo napredovati, u svim segmentima. Nama je bilo bitno osvježiti igrače koji su igrali velik broj utakmica i prilagoditi periodizaciju treninga za svakog od njih”, dodao je.

Na kraju je komentirao i segment kojim se bavi kao sportski direktor, a to je transfer-politika kluba: “Mi gledamo isključivo ono što treba našoj momčadi, a to nije jednostavno. Ili dovodimo mladog igrača kojeg možemo razviti ili nekog tko nam je odmah ozbiljna konkurencija i tko daje rezultat. Aktivni smo, gledamo. Tek je počeo prijelazni rok, vidjet ćemo što će biti.”

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here