Ljubuške mažoretkinje predstavljale grad na smotri u Dubrovniku

Plesni klub Paganini u suradnji s Turističkom zajednicom Dubrovnik i Sveučilištem Libertas, u sklopu projekta prekogranične suradnje, organizirao je smotru mažoretkinja u Dubrovniku. Manifestacija se održala u subotu 28. svibnja.

Svemu je prethodio svečani defile Stradunom s preko 170 mažoretkinja, a u pratnji orkestra limene glazbe Komolac. Prigodni program upriličen je ispred crkve sv. Vlaha na Trgu Luž.

Mnogobrojni strani turisti i domaća publika nisu krili oduševljenje maštovitim i raznolikim koreografijama. Predstavili su se klupski timovi mažoretkinja iz Ljubuškog, Livna i Neuma.

Posebni gosti bile su članice mažoretkinja grada Dubrovnika i kaštelanskih mažoretkinja.

Tim ljubuških mažoretkinja s ponosom je predstavljao svoj grad. Istaknule su u najavama njegove turističke potencijale poput kule hercega Stjepana, prekrasnih krajolika, vodopada, oaza u kamenu, bajkolikih vinograda, mnogobrojnih umjetnika, slavnih sportaša i gostoljubivih ljudi toplog srca. Medijski pokrovitelji smotre bili su: Nova tv, Dubrovačka televizija, Libertas TV, Dubrovački list, Dubrovački portal, Slobodna Dalmacija-dopisništvo Dubrovnik i Dubrovnik Net.

Poslije programa upriličeno je zajedničko druženje svih izvođača kao i razgledavanje povijesne jezgre grada Dubrovnika.Klub zahvaljuje gradonačelniku gosp. Vedranu Markotiću na potpori u realizaciji ovoga gostovanja.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here