Manekenka se udala sama za sebe pa se razvodi jer je našla “onog pravog”

Ne postoji ništa pogrešno u tome da se razvedete od nekoga s kime vam više ne ide, no što ako ste osoba od koje se trebate razvesti, upravo vi?
33-godišnja Brazilka Cris Galera u rujnu je odlučila otići pred matičara i vjenčati se, ali za samu sebe, prenosi Klix.ba.

Već ranije Cris je spominjala kako se umorila od oslanjanja na muškarce i da je najsretnija sama sa sobom. Čini se da je sada promijenila mišljenje. Nakon što je našla “onog pravog”, odlučila se razvesti od sebe.

Govoreći o svom braku, Cris je izjavila da je “bila sretna dok je trajalo”.

Uvijek sam se plašila da ću ostati sama, ali vremenom sam shvatila da imam toliko toga naučiti o sebi i prihvatiti se.

Istina je. Uplovila sam u val sologamije i odlučila udati se za samu sebe. Slavim ljubav prema samoj sebi i želim biti inspiracija ženama kako bi digle svoje samopoštovanje, napisala je manekenka ispod fotografija gdje pozira u vjenčanici.

Za ovu vijest čulo se svuda po svijetu. Svakodnevno dobivam tisuće poruka od muškaraca i žena koji me žele oženiti. Šteta, jer se neću razvoditi uskoro, dodala je.

Iako je ona sva blistala na svoj najsretniji dan, u komentarima je dobila brojne uvredljive komentare. Ovo je novi naziv za “zauvijek sama i egoistična”, samo je jedan od njih.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here