Marca nakon povijesnog poraza Reala: Dajte Modriću ugovor dokle god želi

Real Madrid je otvorio 2022. godinu senzacionalnim porazom. Uvjerljivi lider La Lige izgubio je 1:0 kod Getafea, davljenika iz predgrađa Madrida, od kojeg je prije ovog meča imao 31 bod više.

Nije taj kiks Reala nevjerojatan samo zbog toga. Real je danas prvu utakmicu u godini izgubio prvi put još od 2007. i poraza (2:0) kod Deportiva.

I dok su to rariteti i senzacije, u igri Reala je i u ovom debaklu bila konstanta izvrsnosti. Luka Modrić je po tko zna koji put briljirao, čak i u povijesnom porazu njegovog kluba.

Pokazuju to njegova statistika i ocjena za učinak protiv Getafea, ali i reakcije na njegovu igru u najčitanijem španjolskom listu.

Marca je samo njemu od svih prvotimaca Reala dala prolaznu ocjenu, dok u komentaru utakmice piše: “Modrić nije pustio ili loše dodao nijednu loptu. Priča se o tome treba li ovom 36-godišnjaku produljiti ugovor do 2023. Ne treba, nego mu ga se mora dati dokle god želi ostati.”

U izvještaju s meča Marca navodi: “Modrić je sjajno pucao iz daljine u 15. minuti te dvije minute kasnije s ruba kaznenog udarca. Prvi put je izgledni gol spasio Getafeov golman Soria, a drugi put prečka.

Kakav je samo Modrić igrač! Dominira terenom u obrani i napadu. Opet je očarao publiku čudesnom kontrolom lopte. Osim što je dva puta odlično pucao, nadahnuto je zapovijedao igrom Reala. Ipak, previše toga u Realovoj igri ovisi o Modriću.”

Tekst u kojem izvjestitelji i čitatelji Marce zajednički ocjenjuju igrače također slavi Modrića: “Najbolji igrač Reala na terenu. Dva puta je Hrvat vadio svoje blistavo oružje, ali su mu Soria i prečka uzeli golove. Blistao je u oba dijela igre.”

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here