Messiju naređeno da sruši luksuzni hotel u Barceloni

Lionel Messi se susreće sa velikim financijskim problemom nakon što mu je naređeno da sruši hotel koji posjeduje u Barceloni vrijedan 26 miliona funti.

Messi je prošli tjedan počeo na sjajan način nakon što je osvojio Zlatnu loptu po rekordni sedmi put, ali slavlje je vjerojatno pokvarila vijest da je njegov hotel sa četiri zvjezdice dobio sudski nalog za rušenje.

Španjolski list “El Confidencial” tvrdi da hotel sa 77 soba, poznat kao ‘MiM Sitges’, ne ispunjava potrebne građevinske standarde u Barceloni.

Navodno su hotelski balkoni preveliki i zgradi prijeti opasnost od urušavanja. Također, hotelski plan za izvanredne situacije u slučaju požara također nije ispunio standarde.

Prema tvrdnjama “El Confidenciala”, Messi je napravio propust i nije znao da je nekretnina već bila u planu za rušenje kada ju je kupio 2017. godine, a saznao je tek kada mu se spomenuti list obratio za komentar.

Messi također posjeduje hotele na Ibizi i Mallorci, a veći dio svog života proveo je u Barceloni nakon što se pridružio klubu kao 13-godišnjak.

Argentinac se preselio u Pariz ranije ove godine nakon transfera u PSG.

IZVORKLIX.BA
Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here