Mlada ljubuška poduzetnica otvorila krojački salon u obiteljskoj kući

Primjer Romilde Ćutuk, mlade ljubuške poduzetnice, pokazuje kako put od ideje do realizacije može biti uspješan ako svakodnevno ulažete u posao koji volite.

Još kad imate potporu lokalne zajednice, priliku za unaprjeđenje poslovnih aktivnosti nipošto ne treba propustiti.

Naime, Ćutuk je zajedno s još šest žena dobila novčana sredstva od Grada Ljubuškog koja je uložila u kupnju potrebne opreme te je odlučila u sklopu obiteljske kuće u Vojnićima otvoriti krojački salon u kojem su za prodaju i iznajmljivanje dostupne svečane haljine.

Uspješan dosadašnji rad

Početke poslovanja obilježilo je šivanje i krojenje haljina za sebe i svoje kćeri, a danas L’amore haljine s njezinim potpisom rado su tražene od Ljubuškog, Makarske, Gruda, Metkovića…

Zadovoljna sam dosadašnjim radom, ali i odazivom te podrškom žena koje su nedavno nazočile otvorenju mog krojačkog salona. Sve je prošlo u ugodnoj atmosferi, uz hranu, piće i, naravno, zdravicu za sretan početak, kazala je Ćutuk za Dnevni list.

Podrška na društvenim mrežama

Ispred nje je sezona za koju se nada kako će biti uspješna te da će na vrijeme uspjeti odgovoriti svim zadacima.

Iako smo tek u ožujku, već imam dosta narudžbi koje trebam realizirati. Uistinu sam zahvalna svima onimakoji su prepoznali moj rad i dali mi povjerenje. Veliku podršku dobila sam i na društvenim mrežama od žena koje svakodnevno objavljuju moje radove i preporučuju me drugima, istaknula je Ćutuk.

Na upit gdje se vidi u budućnosti, naglasila je kako ima bezbroj planova, no prioritet joj da svaka klijentica izađe zadovoljna iz njenog salona.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here