MUP ŽZH objavio: Zbog kašnjenja dobavljača zastoj u izdavanju prometnih dozvola

Zbog problema u isporuci Potvrde o vlasništvu vozila i obrasca Potvrde o registraciji (prometne dozvole) u narednih nekoliko dana neće biti moguće registrirati sva vozila na području Zapadnohercegovačke županije, odnosno na području cijele Bosne i Hercegovine.

Naime, trenutno se može izvršiti samo produženje prometnih dozvola kod korisnika koji u obrascu Potvrde o registraciji imaju praznu rubriku za upisivanje datuma.

Do navedene situacije je došlo zbog činjenice da Agenciji za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine nije izvršeno u očekivanom roku dostavljanje obrasca Potvrde o vlasništvu vozila i obrasca Potvrde o registraciji od strane odabranog ponuđača u provedenom postupku javne nabave s kojim Agencija ima potpisan Okvirni sporazum o kupoprodaji navedenih obrazaca, te ih ista nije mogla proslijediti MUP-ovima.

U nadi da će problem biti riješen u što kraćem periodu, o čemu će biti pravovremeno obaviješteni, korisnike pozivamo na strpljenje i razumijevanje.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here