Muškarcu iz Jablanice nepoznata maskirana osoba pucala u noge na kućnim vratima

U pucnjavi koja se dogodila u četvrtak u Jablanici prostrijelne rane nogu zadobio je 42-godišnji M. E. iz Jablanice, izvijestili su u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije. Prema policijskom izvješću, na njega je na kućnom pragu pucala nepoznata maskirana osoba.

– U četvrtak oko 16.45 sati PS Jablanica je obaviještena od strane dežurnog tehničara Doma zdravlja Jablanica da je u istu dovezena osoba koja je iz vatrenog oružja upucana u noge. Odmah su na lice mjesta upućeni djelatnici policije te je utvrđeno da se radi o M. E. (1979.) iz Jablanice – kaže se u izvješću.

Ozlijeđeni je izjavio da mu je na vrata kuće u kojoj stanuje došla nepoznata osoba s maskom i kapom na glavi koja je, nakon što je zatražila da izađe iz kuće, potegla pištolj te u njegovom pravcu ispalila više metaka.

M.E. je nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Jablanica prevezen u bolnicu Južni logor u Mostaru na daljnje liječenje. O svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije koji poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, stoji u izvješću.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here