Nadal: Možeš igrati na Australian Openu ako si cijepljen, to je jasno

Nakon drame na aerodromu u Melbourneu vlasti australske države Viktorije odlučile su ne dozvoliti Novaku Đokoviću ulazak u zemlju. Đokovićevi odvjetnici potom su se žalili, a srpski tenisač na kraju je uspio izboriti ostanak u Australiji barem do ponedjeljka.

Komentar na situaciju dao je Rafael Nadal, veliki Đokovićev sportski rival.

“Ne znam. Naravno da sve što se događa nije dobro. Ipak, ne mogu imati jasno mišljenje o svemu. Nemam uvid u detalje”, rekao je Nadal.

Potom je dodao:

“Sve je grubo i, na kraju krajeva, jedino što mogu reći je da svi prolazimo kroz težak period. Mnoge obitelji su propatile za ove dvije godine pandemije. Normalno je da su ljudi u Australiji frustrirani jer prolaze kroz jako težak lockdown. Mnogi se ne mogu vratiti kućama. Jedina stvar u koju vjerujem, slušajući one koji znaju medicinu, je to da se svi cijepimo. To je moje mišljenje. Ja sam se cijepio dvaput. Ako to naprave svi, neće biti problema igrati bilo gdje.”

Nadal tvrdi da je cijepljenje neophodno.

“To je jasno. O ostalima ne mogu govoriti dok ne dobijem sve informacije. Svijet je dovoljno patio. Cijepite se. Da želi, Novak bi bez problema igrao u Australiji. On sam odlučuje. Svatko je slobodan donijeti svoje odluke, ali onda postoje i neke posljedice, zar ne?”.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here