Nenad Periš: Matejevi prijatelji su se razboljeli, kao da su brata izgubili

Potraga za nestalim Matejem Perišem ušla je u deveti dan, a njegov otac Nenad Periš ne gubi nadu da će njegov sin biti pronađen.

“Nemam ništa novo, situacija je takva da ono kako mi je bilo rečeno na Badnji dan u Ministarstvu unutarnjih poslova, rečeno mi je da će se potraga nastaviti i uvjerio sam se jučer da je tako bilo. Hvala svakom policajcu posebno i svima koji sudjeluju u potrazi”, rekao je Matejev otac za TV Prvu, javlja Mondo.rs.

“Pretraga ide svojim putem, nažalost nemamo novih informacija, pita me policija neke stvari tako da vidim da se otklanja puno dilema. Ja sam laik, ali vidim da se radi, informacija ima mnogo ali ne onih koje očekujemo, nažalost”, rekao je Nenad.

“Ja sam roditelj. Sve ono što ja mislim, vjerujte mi, promišljam sa sto strana različitih. Uvjeren sam sto posto, mene jedino istina interesira. Ja nemam potrebu da nešto sebi predočavam što nije istina, nisam takav čovjek. Nas će istina dovesti do Mateja, ako Bog da a ja ga molim. Ono što znam da je istina, znajući mog sina, po onome što sam vidio, negdje je htio da ode. Kada je izašao iz lokala. Nije trčao, kako vidim, a da ne zna gdje trči. Pazio je gdje ide, uz rub ceste, pa je rukom napravio pokret da zaustavi taksi. Išao je na vrata na koja se ulazi, pa se vratio i pitao taksistu, pa onda nastavio. Šteta je što taj taksi nije bio slobodan”, rekao je Nenad Periš jedva zadržavajući suze.

Nenad Periš je govorio i o prijateljima s kojima je Matej došao u Beograd. Otkrio je da su se mladići dobili koronavirus.

“Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da… Ja ne čitam te objave, mene interesiraju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga… Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboljeli se. Teško je. Kao da su izgubili brata”, rekao je Nenad.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here