Ngannou: paralelno sa UFC želim boksati

Francis Ngannou je u prošloj godini osvojio naslov UFC-ovog teškaškog prvaka kada je svladao Stipu Miočića, a za manje od tri tjedna borit će se protiv privremenog prvaka Cyrila Ganea. Ipak, MMA nije jedino što ga zanima i to je jasno dao do znanja.

Prije nego što se umirovi iz svijeta borbi, Ngannou želi vidjeti i kakav je boksač. To ne znači da će napustiti sport u kojem dominira, nego da će pokušati usporedno s njim ostvariti i zapažene boksačke rezultate. I ne zanimaju ga prosječni suparnici, nego samo elita.

“To je uvijek bilo tu negdje. To je nešto od čega moj pogled ne bježi i to će se dogoditi čak i ako ostanem u UFC-u. Ako napokon dovršimo pregovore i potpišemo ugovor, boks mora biti unutar njega. Jednostavno ne vidim odlazak u mirovinu a da nisam boksao”, rekao je Ngannou i dodao:

“Tyson Fury i Deontay Wilder, želim se testirati protiv boksača njihove razine. Svjestan sam da to nije isti sport. Ja sam prvak i u vrhu sam svoje divizije, ali prije svega sam netko tko živi od udaranja. Imam jako dobar način plasiranja bombi koje posjedujem. I siguran sam da tim udarcima, budem li ih dobro bacao, mogu svakome naštetiti.”

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here