Nikola Kalinić je odbio Hajduk. Neće se vratiti u Hrvatsku

Nikola Kalinić već u siječnju dolazi u Hajduk, a debitirati bi mogao 29. siječnja protiv Šibenika u HNL-u. Ovako je, kada je sažmemo, glasila vijest koja se pojavila u hrvatskim medijima tijekom jutra.

O dolasku Kalinića u Hajduk piše se već mjesecima i stalno ga se najavljuje kao novo veliko ime koje će se vratiti u Hajduk, a sve je otišlo toliko daleko da se Kalinića gotovo pa najavilo kao igrača Hajduka tijekom presice na kojoj je najavljen turnir Četiri kafića.

Danas poslijepodne iz Italije je stigla informacija koja je suprotna svemu što se dosad najavljivalo. Tuttomercato je objavio tekst u kojem pojašnjava planove Hellas Verone i Igora Tudora u nadolazećem prijelaznom roku i u njemu je istaknuo kako oni uključuju Nikolu Kalinića.

Talijanski medij piše kako će ovaj prijelazni rok biti vrlo aktivan za Veronu te da će se u njemu pokušati kupiti igrači koji bi donijeli napredak u sljedećoj polusezoni, ali i bili dugoročna rješenja za sezone koje dolaze. Kada je u pitanju pozicija u vrhu napada, tu vide Kalinića kao igrača koji će ostati u klubu.

“Hellas Verona nakon prvog dijela prvenstva ima 24 boda. Nakon što je Eusebio Di Francesco dobio otkaz, dogodio se potpuni zaokret koji je inicirao dolazak Igora Tudora na mjesto trenera. Vlasnici kluba sada su odlučili nagraditi Tudora i dovesti mu pojačanja tijekom zimskog prijelaznog roka. Ozljeda Pawela Dawidowicza uvjetuje nova imena na stoperskoj poziciji, a spominje se i odlazak Merta Cetina pa je jasno kako će se obrana morati ojačati. U momčadi Verona ima Diega Coppolu, kojeg Tudor jako voli, ali jedan igrač će sigurno doći na tu poziciju”, piše Tuttomercato i dodaje:

“Verona traži i alternativu za Darka Lazovića. U sredini je Martin Hongla, koji nije siguran, a Tudor je zatražio od kluba da mu dovede fizički moćnog veznjaka za sredinu terena. Moguće su i prodaje, Kevin Ruegg mogao bi otići ako dođe prava ponuda, više nije nedodirljiv. U samom vrhu napada bi trebao igrati Nikola Kalinić, koji je odbio ponude za povratak u Hrvatsku.”

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here