Nina Badrić pjevat će u Brčkom za doček Nove godine

U sklopu manifestacije “Čari zime u Brčko distriktu BiH”, koja će se održavati na Trgu mladih tijekom prosinca i siječnja 2022. godine, održat će se i novogodišnji koncert regionalne zvijezde Nine Badrić, najavio je u četvrtak gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić.

Po njegovim riječima, bilo je dilema u donošenju odluke za organiziranje ove tradicionalne manifestacije i dočeka Nove godine zbog trenutne epidemiološke situacije, ali je ipak odlučeno da se zimski mjeseci učine ugodnijima svima koji borave ili će boraviti u tom razdoblju u Brčko distriktu.

Govoreći o manifestaciji “Čari zime” Kadrić je kazao kako njome nastoje dodatno obogatiti turističku ponudu tijekom zimskog razdoblja te omogućiti lokalnim proizvođačima da promoviraju svoje proizvode.

“Već je krenuo postupak postavljanja drvenih kućica za izložbeni i prodajni program u duhu same manifestacije. Ono što je novina ove godine jeste klizalište na Trgu mladih. Opredijelili smo se da klizalište bude otvoreno svakim danom od 10 do 21 sat, da cijena ulaznica bude simbolična, u visini od jedne marke, a ponedjeljkom i petkom će biti besplatno klizanje za sve učenike osnovnih škola s područja Brčko distrikta BiH u vremenu od 14 do 15 sati”, kazao je Kadrić.

Spomenuti projekt financira Ured gradonačelnika, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here