Nova Vlada ŽZH najkasnije do 20. ožujka

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović, nazočio je u petak u radnom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj u Širokom Brijegu gdje se sastao s predsjedništvom Županijskog odbora HDZ-a BiH.

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, procesu formiranja izvršne i zakonodavne vlasti svih razina. Poseban naglasak bio je na uspostavu Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Istaknuto je, kako je dogovor postignut, te će se sjednica županijske Skupštine održati 20. ožujka, kada će se potvrditi nova Vlada. Zaključeno je kako će svaki općinski i gradski odbor do srijede dostavit imena kadrovskih rješenja po svim resorima.

Također, razgovarano je infrastrukturnom razvoju županije, ali i jačanju gospodarstva. Istaknuta je nužnost suradnje s višim razinama vlasti u svim projektima i planiranom razvoju.

Čović je upoznao nazočne o trenutnoj političkoj situaciji i procesu uspostave federalne vlasti, ističući važnost da se i u Federaciji BiH u najskorijem roku omogući implementacija rezultata Općih izbora.

Također, istaknuo je kako će se i u ovoj županiji, općinama i gradovima nastaviti pratiti svi projekti, sa razine entiteta i države BiH, objavljeno je na službenoj stranici HDZ-a BiH.

IZVORHDZ BiH
Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here