Novak Đoković najavio dvoboj Hrvatske i Srbije za finale Davis Cup-a

Hrvatska teniska reprezentacija će protiv Srbije pokušati izboriti plasman u finale Davis Cupa. Dvoboj, koji se igra u petak, najavio je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, potvrdivši da među dvjema reprezentacijama postoji rivalstvo, ali i poštovanje i prijateljstvo koje veže igrače.

“Rivalstvo je veliko, mi smo susjedi. Uvijek je to neki dodatni pritisak, motiv, obje zemlje žele pobjedu. Bez obzira na to što se dogodi na terenu, ono što je bitno je to da postoje poštovanje i prijateljstvo na terenu i izvan njega. Siguran sam da će oba tima dati sve za pobjedu. Nije u pitanju samo pobjeda već i to što igramo jedni protiv drugih, objema reprezentacija to puno znači”, izjavio je Đoković pa dodao:

“Vidjet ćemo što će se dogoditi, nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl. Imamo dan za odmor, dan je dug. Kada niste na terenu, emotivno ste tu, navijate, podržavate sunarodnjake, stvarno je razlika velika. Lijepo je kada imate dan više da se odmorite i da skupite energiju. Imamo dobru kemiju, možemo pobijediti i to nam je cilj.”

Davis Cup ogled između Hrvatske i Srbije igrat će se u petak u Madridu.

IZVORINDEX
Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here