Održana maturalna zabava jubilarne 50. generacije širokobriješke Srednje strukovne škole

Maturalna zabava jubilarnog 50. naraštaja Srednje strukovne škole Široki Brijeg održana je u petak navečer u hotelu Park u Širokom Brijegu.

Od srednjoškolskog obrazovanja oprostilo se 130 maturanata koji su završili trogodišnji odnosno četverogodišnji ciklus obrazovanja.

Svečanost je počela u 19:30 sati govorom ravnateljice Ljerke Naletilić te gradonačelnika Širokoga Brijega Mire Kraljevića kao i vjeroučitelja fra Augustina Čordaša.

Posebno emotivno bilo je kada je fra Augustin izmolio Očenaš za pokojnog kolegu maturanata Valentina Knezovića koji je poginuo lani.

Nakon toga, učenica Iva Crnjac pročitala je zajedničko pismo učenika upućeno roditeljima, profesorima i cjelokupnoj zajednici.

Deset učenika dobilo je zahvalnice za odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Netko od njih bit će proglašen učenikom generacije nakon zaključivanja ocjena u sljedećem ujedno i posljednjem tjednu nastave. Učenik generacije bit će nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500 kanadskih dolara od Fondacije Paškin zavjet.

U 20:00 sati počeo je svečani ulazak parova u dvoranu hotela nakon čega je uslijedila večera te zabava uz grupu Kontra. Program svečanosti vodio je Marinko Karačić dok je maturalnu zabavu fotografirao Foto LightStudio.

Sponzori maturalne zabave su Grad Široki Brijeg te brojne tvrtke, a i ova generacija maturanata organizirala je prodaju tombole.

Maturalna zabava učenika Gimnazije fra Dominika Mandića bit će održana u petak, 19. svibnja, na istome mjestu.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here