Olmu propao transfer u Barcelonu? Bira između dva velikana

Prije nego što je preuzeo Barcelonu, Xavi je od Uprave katalonskog kluba zatražio dovođenje Ferrana Torresa ili Danija Olma.

Uprava Barcelone ispunila mu je želju i dovela Torresa iz Manchester Cityja za 55 milijuna eura plus dodatnih 10 milijuna kroz moguće bonuse. Za isti novac mogao je doći Olmo iz Leipziga, ali u Barceloni su se odlučili za drugog španjolskog reprezentativca.

orres je bio isključivo Xavijeva želja, a Mundo Deportivo otkriva da je Barcelonin trener dugo razmišljao koga uzeti od dvojice nogometaša. Na kraju je presudilo Xavijevo mišljenje da je Torres sposobniji od Olma u posljednjoj trećini terena i postizanju golova.

Španjolski mediji javljaju da dolazak Torresa, s obzirom na to u kakvoj je financijskoj situaciji Barcelona, znači da propada transfer Olma, kojem se tako neće ispuniti san da zaigra za taj klub. Olmo je kao kadet, prije nego što je stigao do prve momčadi, iz Barcelone otišao u zagrebački Dinamo, gdje je sjajnim igrama izborio transfer u Leipzig i poziv u španjolsku reprezentaciju.

Olmo sada ima tri opcije. Može ostati u Leipzigu i čekati ponude sljedećeg ljeta ili u siječnju otići u Real ili Manchester United, klubove koji ne skrivaju da su zainteresirani za njega. Olmo se povezivao i s Manchester Cityjem, ali je menadžer Cityja Pep Guardiola rekao da do tog transfera neće doći. Očekuje se da bi ga Leipzig pustio za 50-ak milijuna eura.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here