Otvorena sezona skijanja na Blidinju, uvjeti idealni

Iako je to bilo planirano za protekli vikend, vremenski uvjeti otvaranje sezone skijanja na Blidinju ‘prebacili’ su za danas. Sa skijališta Blidinje Ski & Nature Park stigle su pozitivne vijesti. Snijeg koji je padao proteklih dana stvorio je idealne uvjete za puštanje u rad staza, te će u pogon biti puštene i velika i mala staza.

“S obzirom na povoljne vremenske uvjete skijalište kreće s radom! Mala staza je otvorena od 9 sati, a velika od 12:30. Cijene dnevnih i poludnevnih karata ostaju iste i bez poskupljenja, kao i prethodnih sezona”, priopćeno je sa skijališta.

Na Blidinju se nadaju boljoj sezoni iako i prošla nije bila loša.

“Prošla godina i nije tako loša bila, budući da su u prosincu i siječnju opale brojke zaraženih, što je nama dosta pogodovalo da se nisu zatvarale skijaške staze. Sezona je bila izrazito doba, iako bi bila i bolja da su otvorene bile granice s Hrvatskom. Što se tiče ove sezone, mi se pripremamo na maksimalan broj ljudi. Najveći broj rezervacija za sada imamo za doček Nove godine i dane Zima festa”, rekao je Dalibor Marić direktor Ski Centra Blidinje za Hercegovina.info.

Dnevna karta za odrasle iznisi 25 KM, dok je cijena za djecu do dvanaest godina 18 KM. Poludnevne karte iznose pak 18 maraka za odrasle, a za djecu do dvanaest godina 12 KM.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here