Pamela Ramljak otkrila da joj je provaljeno u stan: Puno pospremanja i dezinfekcije

jevačica Pamela Ramljak (41) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila informacije o tome što joj se događa zadnjih dana. Pjevačica je otkrila sve što joj se dogodilo od dolaska jeseni. Istaknula je da joj je provaljeno u stan, ali da nije bilo strašno nego da je morala samo pospremiti i sve dezinficirati.

Potom je otkrila da je njezina obitelj imala zdravstvenih problema. “Onda smo svi dobili koronavirus i bili mjesec dana zatvoreni, i sad nakon konjunktivitisa koji su oboje imali prije par dana, sinoć u bolnici, mala kuri 39, kašlje po cijelu noć, nisam spavala jedno sedam dana duže od dva sata u komadu. Naravno i meni imunitet u banani, trenutno dobila antibiotik…

I tako, jesen, kiša, žuto lišće…. Baš volim jesen… NOT! E da, opet ne mogu raditi vikend, krasno…”, napisala je uz fotografiju svoje terase. Dodala je i hashtagove ‘kronično neispavana’ i ‘malo se jadam’.

U komentarima su joj pratitelji pružili podršku. “Drži se, proći će”, poručili su joj. “Šaljemo vam najveći zagrljaj da što brže ozdravite”, istaknuli su.

“Lajkam, ali tu se nema što lajkati. Izdrži”, kazali su joj te dodali da se čuva. Inače, Pamela je na svom Instagramu pričala i o svom iskustvu s koronom.

„Napokon nemam temperaturu… 12 dana covida. Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptoma. Bože hvala ti. Pozdrav od nas…“, napisala je Pamela uz fotografiju na kojoj je s kćeri Marijom.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here