Policijske snage uključile se u potragu za djevojkom u Mostaru

Policija u Mostaru traži djevojku koja se udaljila od kuće, u ponedjeljak 18. listopada. Kako je istaknuo Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ, slučaj je tijekom jučerašnjeg dana, policiji prijavio djevojkin otac, nakon čega su se policijske snage uključile u potragu.

“Djevojka iz Mostara, rođena 2001. godine, udaljila se od kuće tijekom jučerašnjeg dana, o čemu nas je obavijestio njezin otac. Slučaj još uvijek ne vodimo kao “nestala” jer postoji zakonsko razdoblje nakon kojeg nekog možemo proglasiti nestalim”, rekao je Marić, prenosi portal Bljesak.

Jučer su, kako navodi, provjerili određene adrese, na kojima se po dojavama djevojka mogla kretati, no nisu je pronašli.

“Čim roditelji sumnjaju odmah se vrše potrage. Imali su sumnju da je na adresi u Vrapčićima kod jedne osobe, no nismo je pronašli. Provjerili smo i neke druge lokacije i dalje radimo potragu u suradnji s drugim agencijama”, dodao je Marić i naglasio kako trenutno poduzimaju sve mjere u svojoj nadležnosti predviđene zakonom.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here