Poznat program 12. manifestacije ”Što ti možeš učiniti za Božić?”

Tradicionalno 12. humanitarno predbožićno druženje ”Što ti možeš učiniti za Božić?” održat će se od 21. do 23. prosinca od 18:00 do ponoći u Širokom Brijegu.

Manifestacija će se održati na Trgu Gojka Šuška, a za razliku od lanjskog skromnijeg izdanja, ove godine trajat će tri dana, baš kao i u godinama prije pandemije.

Organizatori su objavili detalje programa.

U srijedu, 21. prosinca, nazočne će zabavljati Josip Bošnjak i Nikola Granić te Grupa Brig. U četvrtak, 22. prosinca, za glazbeni ugođaj pobrinut će se Marko Karačić-Jumbo i Tamburaški sastav Štim dok će trećeg, ujedno i posljednjeg, dana druženja 23. prosinca pjevati Antonija Bilać, Jozo Mikulić te Grupa Rock trajanja.

Također, u četvrtak, 22. prosinca, od 18:30 sati najmlađe posjetitelje očekuju Lola klaunovi kao i Djed Božićnjak.

Prethodne godine su bile malo specifične zbog epidemije, ali nas ni to nije spriječilo u namjeri da pomognemo ljudima kojima je najpotrebnije. Nažalost, epidemija, pa kasnije i poskupljenja utjecali su na živote mnogih i broj ljudi u potrebi je u blagom porastu. Svjesni smo da nikome ne možemo riješiti probleme, ali ljudima možemo pokazati da nisu sami, da ih njihov Široki Brijeg, njihovi sugrađani, njihova Inicijativa kao ni naši suorganizatori i prijatelji Kutak sreće , Marija naša nada i učenici Srednje strukovne škole nisu zaboravili, navode iz Inicijative za Široki Brijeg.

Stoga vas pozivamo dragi Širokobriježani i gosti, podržite naše druženje i ove godine, zapjevajmo i zaplešimo zajedno, uz čašicu razgovora, uštipke, kobasice, slatki zalogajčić i na taj način pomozimo našim sugrađanima u potrebi, zaključuju organizatori.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here