Poznato je gotovo sve o Samsungovom Galaxyju S21 FE

Nova verzija telefona iz Samsungove serije Galaxy S21 stiže već sljedeći tjedan.

S obzirom na to da su, zbog širenja varijante omikron novog koronavirusa, brojne kompanije odustale od nastupa najvećem tehnološkom sajmu na svijetu, pitanje je hoće li se, kako je planirano, CES zaista održati uživo. Samsung je jedna od kompanija koja, barem kako sada stvari stoje, ne razmišljaju o povlačenju sa sajma u Las Vegasu te namjeravaju nastaviti s planiranim aktivnostima.

A jedna od tih aktivnosti na CES-u uključuje i predstavljanje novog modela smartphonea – Galaxyja S21 FE. O ovom se telefonu govori mjesecima te su do sada objavljene brojne glasine zahvaljujući kojima znamo gotovo sve o njegovim opcijama i sada samo moramo sačekati sljedeći tjedan i službenu potvrdu tih opcija.

Prema svim tim informacijama, Samsungov Galaxy S21 FE imat će Super AMOLED ekran dijagonale 6,41 inča Full HD+ rezolucije, uz frekvenciju osvježavanja od 120 Hz. Pokretat će ga čipset Snapdragon 888 5G, a bit će dostupan u verzijama sa 6 i 8 GB memorije te 128 i 256 GB prostora za pohranu podataka. Kapacitet baterije iznosi 4500mAh, a telefon podržava i 25W brzo punjenje. Sustav kamera uključuje tri senzora sa stražnje strane – glavni 32 MP senzor s podrškom za snimanje 4K videozapisa te dodatni 8MP i 12 MP senzor.

Osim što su poznate gotovo sve opcije, zahvaljujući nemaru ljudi iz Walmarta saznali smo i cijenu po kojoj će se S21 FE prodavati u SAD-u. Naime, na internetskoj stranici ove trgovine pojavio se Galaxy S21 FE čija cijena za model sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu stoji 699 dolara. Cijene za ostale modele nisu objavljene, no prema nekim ranijim informacijama one bi trebale iznositi 749 dolara za verziju s 8/128 GB, odnosno 799 dolara za verziju s 8/256 GB.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here