Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako uopće ne stari

Glumica Michelle Pfeiffer prije nekoliko je dana na svečanosti The Hollywood Reportera u Los Angelesu uručila posebnu nagradu kolegici Selmi Blair, a svi su odmah komentirali da 63-godišnja Michelle izgleda savršeno.

Slavnu glumicu godine su pomazile, a svojim mladolikim izgledom zadivi sve gdje god da se pojavi. Iako je prošlo skoro 40 godina otkako je briljirala u filmu “Lice s ožiljkom”, Michelle još danas slovi kao jedna od najljepših žena na svijetu zbog svog savršeno simetričnog lica.

Obožavatelji joj tepaju i zbog njezine vitke figure, a mnogi vjeruju kako bi i danas izgledala savršeno u slavnom kostimu od lateksa u kojem je utjelovila Ženu mačku u kultnom Burtonovu filmu o Batmanu iz 1992. godine.

Pfeiffer je glumila i u brojnim drugim filmskim hitovima, a jedno je vrijeme pauzirala od velikih ekrana kako bi se posvetila obitelji. Glumica, koja i danas ima ugled jedne od najboljih iz svojeg doba, glumi se ipak vratila prije nekoliko godina te je oduševila ulogama u filmovima “Čarobnjak za laži” i “Ubojstvo u Orient Expressu”.

Inače, Michelle se dvaput udavala i prvi put je stala pred oltar s glumcem Peterom Hortonom 1981. godine. Par je često surađivao na filmskom platnu, no 1988. godine odlučili su se rastati zbog prevelike predanosti poslu. Nakon razvoda Pfeiffer je na filmskom festivalu u New Yorku upoznala glumca Fishera Stevensona, s kojim je u vezi bila tri godine, Ljubila je i Johna Malkovicha, a drugi put je stala pred oltar 1993. godine s producentom Davidom E. Kelleyjem, s kojim je i danas u braku. Par zajedno ima dvoje djece, sina Johna Henryja (26) i kćer Claudiju Rose (28).

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here