Raiola nudi Barci zvijezdu Juventusa, i to s popustom

Barcelona će u siječanjskom prijelaznom roku pokušati osvježiti momčad dovođenjem igrača koji bi odmah trebali uskočiti u startnu postavu njenog tima, a jedan od najpoželjnijih igrača u viziji trenera Xavija je Juventusova zvijezda Matthijs de Ligt.

De Ligt je bio Barcelonina želja i prije dvije godine, ali se tad odlučio za odlazak u Juventus u transferu u kojem se torinski velikan obvezao Ajaxu isplatiti 75 milijuna eura uz dodatne bonuse. Juventus ga je vezao petogodišnjim ugovorom uz klauzulu u kojoj se navodi da može otići bude li zainteresirana strana spremna platiti 120 milijuna eura. No to se promijenilo.

Juventus ima novčanih problema i spreman je pustiti De Ligta i za značajno manji iznos, javljaju španjolski izvori uz podsjetnik da je Barcelona i dalje zainteresirana. Navodno su predstavnici kluba održali sastanak s njegovim agentom Minom Raiolom i od njega saznali da cijena nije tolika i da Barcelona može u akciju. Katalonci su na to spremni, a plan je namaknuti novac prodajom Philippea Coutinha.

Kad riješi taj problem, dodaje se, suočit će se s novim. De Ligtova plaća u ovom trenutku financijske krize u klubu u iznosu ne manjem od 12 milijuna eura za Barcelonu je puno prevelika.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here