Rimcu napisala da se ne bi sramotila za njegovu “crkavicu”. Matin odgovor je hit

Mate Rimac je prije nekoliko dana objavio da je u potrazi za novom radnom snagom. Njegova je objava izazvala velik interes jer je za one koji preporuče kandidata kojeg će na kraju zaposliti osigurao nagradu od 1000 eura. Iako se većini ova ideja svidjela, javila mu se jedna nezadovoljna pratiteljica koja nije dugo morala čekati na njegov odgovor.

“Alo – nisi rekao da je to BRUTO! Znači 750 eura, neću se sramotiti za tu crkavicu”, napisala je pratiteljica u komentar, a Mate joj je ubrzo odgovorio.

“Zbog šljokica na profilnoj slici ionako ne bi dobila posao. To nam je nešto kao potvrda o nekažnjavanju…”, odgovorio joj je Mate.


Njegov je komentar prikupio preko 900 lajkova, a potom su još neki njegovi pratitelji odgovorili na komentar.

“Bolje šutjeti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju”, “Je, grozno je. Napišeš tri rečenice dobre preporuke i sjedne ti pet tisuća kuna…”, “Kažeš i prvi komentar ne dobiva lajkove, drugi isto tako pa si onda odlučila biti potpuno retard i napisati ovo. Ako se nećeš sramotiti za tisuću eura bruto, nemoj se ni besplatno”, odgovorili su ljudi na komentar.

Podsjetimo, Mate je objavu podijelio na svom Facebooku, a još je i tada napisao da se radi o bruto iznosu.

“Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske tvrtke, širimo se i na svim razinama. Svatko tko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1000 eura (bruto) – bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne”, dio je Matine objave.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here