Skandal u Francuskoj: Abidal optužen da je organizirao napad na igračicu PSG-a i bivšu ljubavnicu

Nevjerojatan skandal ovih dana potresa francusku javnost nakon što je pretučena igračica PSG-a, Kheira Hamraoui, a za sve je prvo optužena njega suigračica Aminata Diallo.

Francuski mediji objavili su prije nekoliko dana kako je Diallo optužena da je platila maskiranim osobama presretanje i premlaćivanje Hamraoui, a navodno je imala razlog za to. Navodno, Diallo je to uradila jer je bila ljuta što joj je Hamraoui preuzela mjesto u početnoj postavi PSG-a i željela se osvetiti. Ona je i uhićena, ali je ubrzo nakon toga puštena na slobodu. Napad se dogodio 4. studenog i Hamraoui je zadobila ozbiljnije povrede, a u sve se odmah uključila i policija.

Diallo je bila prva koja je osumnjičena, ali se ispostavilo da nije imala ništa s napadom. Francuska javnost bila je u šoku kada je objavljeno da navodno iza napada stoji nekadašnji francuski reprezentativac Eric Abidal. Mediji u Francuskoj objavili su kako je Abidal sada glavni osumnjičeni i vjeruje se da je upravo on naručio napad na igračicu PSG-a s kojom je bio u tajnoj ljubavnoj vezi koja se prošlog ljeta završila.

Navodno, Hamraoui je odlučila raskinuti s Abidalom prošlog ljeta, a njemu je to teško palo. Abidal je optužen da je organizirao napad i čak sudjelovao u njemu. Kako je objavljeno francuska policija je pronašla dokaze koje ukazuju kako je bivši nogometaš i sportski direktor Barcelone direktni organizator i sudionik ovog napada na Hamraoui.

Hamraoui je napadnuta na ulicama Pariza 4. studenog te je pretučena čeličnom šipkom, prilikom čega su joj nanesene teške tjelesne ozljede. Abidal je već dobio poziv na saslušanje u policijske prostorije kako bi se čula i njegova verzija priče. Poznato je kako je Abidal već godinama u braku sa Hayet Kebir s kojom ima petero djece.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here