Službeno: Android 12 i One UI 4.0 za Galaxy S21 seriju su vani

Samsung je odlučio obradovati sve vlasnike telefona Galaxy S21 serije stabilnom, službenom Android 12 nadogradnjom koja donosi i osvježeni One UI 4.0.

Samsung je odlučio pokazati konkurenciji da misli ozbiljno i prvi u optjecaj šalje Android 12 ažuriranje za svoje flagship telefone.

Prvi na redu su naravno modeli Galaxy S21 serije, čiji je Android 12 beta program krenuo sredinom rujna ove godine.

Nakon četiri javne bete, Samsung je siguran da je to to, da su ispeglani svi bugovi i da je vrijeme za globalni rollout.

Ovo ažuriranje osim Androida 12 i novog Material You koncepta prilagodbe izgleda sučelja ali i drugih novotarija, donosi tvrtkin One UI 4.0.

Samsung je prilagodio izgled widgeta koji su sad više u tom Material You štihu sa zaobljenim uglovima. Istaknuta boja sučelja prilagođava se odabranoj pozadinskoj slici i tako je na sistemskoj razini.
Nova Kontrolna ploča privatnosti izlistava koje to aplikacije i u kojoj mjeri pristupaju kameri i mikrofonu vašeg uređaja.

Samsung će vjerojatno kroz idućih par dana, a možda i tjedana po regijama pomalo puštati ovu OTA nadogradnju pa budite spremni.

Nakon modela Galaxy S21 serije, sljedeći na redu mogli bit biti novi Galaxy Z Flip3 i Galaxy Z Fold3, a nakon njih i stariji modeli.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here