Srpska policija oglasila se o Splićaninu koji je nestao u Beogradu

O nestanku 27-godišnjeg Splićanina Mateja Periše u Beogradu oglasio se i MUP Republike Srbije.

Podsjetimo, Splićanin Matej Periš (1994.) je, po službenoj prijavi, posljednji put viđen oko 2:30 31. prosinca u noćnom klubu Gotik, gdje je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd.

“Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku, u skladu sa zakonom, poduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića. U potragu za M. P. uključeni su policijski službenici iz više organizacijskih jedinica Ministarstva unutarnjih poslova”, navodi se u priopćenju MUP-a.

Nenad Periš, otac nestalog mladića, stigao je u Beograd i medijima odmah dao izjavu. Periš je stigao da bi se uključio u potragu za svojim sinom, javlja Nova.rs.

“Nemam ništa novo, sad ću vidjeti s ljudima, samo je bitno da ga nađemo. Znam da je policija podigla sve na noge da ga nađu, zahvalan sam srpskoj policiji na svemu što čini. Svima sam zahvalan što pomažu, nude pomoć. Istraga se provodi na način na koji se mora”, rekao je Nenad, prenosi Nova.rs.

Moli ljude da jave bilo kakvu informaciju, pa i anonimno.

“Moram zamoliti ljude da tko god ima bilo kakvu informaciju, samo neka javi. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam riječi. Zahvalan sam neizmjerno svim ljudima. Jedino je važno da pronađem svog sina”, rekao je Nenad Periš.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here