Stavros o pjevanju, poslu, ulasku u politiku i odluci zbog koje žali

Jedan od najdugovječnijih zabavljača s hrvatske estrade, pjevač Jasmin Stavros (67), već dvije godine zbog pandemije radi puno manje nego prijašnjih godina.

Na prste jedne ruke može izbrojiti nastupe otkad je počela pandemija pa sve više žali i što nakon završene Akademije nije ostao u Americi. Stavros ne krije razočarenje ni nekim postupcima naših političara, a svoj mir od teške situacije koja je zadesila svijet pronalazi u crkvi.

“Mi ovo cijelo vrijeme niti smo radili, niti smo zaradili, niti nas tko pita kako živimo. Svi misle da smo puni kao tankeri ruski. Ja sam imao u dvije godine dva nastupa, ajde tri i to za puno manji honorar nego inače” – istaknuo je Stavros za IN magazin.

“Mehaničari rade, drvodjelci rade, moleri rade, svi rade, ovi što dobivaju plaću, kafići rade, svi dobivaju nekakvu plaću, a mi ne radimo ništa. Kad gledam te ministre svi su ono pretili, nabuknuli, dobro im je, imaju dobre plaće. Tko zna kolike su to plaće pa najbolje se baviti s politikom” – smatra glazbenik koji i sam žali što nije ušao u politiku kao neki njegovi estradni kolege. Istaknuo je i kako mu je zbog jedne stvari u životu u posljednje vrijeme naročito žao.

“Kad sam svirao bubanj i završio akademiju u Americi trebao sam otići u Ameriku živjeti. Vjerovao sam da će Hrvatska konačno biti prava država, da ćemo biti svoji na svome, ali kad sve ovo vidim užasno mi je žao što nisam bio otišao u Ameriku” – iskren je pjevač kojem najteže pada to što ne vidi perspektivu za buduće naraštaje.

“Trebao sam ići u političare. Najpametniji je Škoro on je sad u Saboru, dobit će poslije penziju i što, fućka mu se, ima pravo čovjek. Pametan čovjek. I Drele isto. Super, svaka čast! Da sam ja bio pametan i ja bih se bio ugurao negdje. Ako Bog da ugurat ću se i ja negdje, naći ću par tisuća svojih vjernika pa nek glasaju za mene” – rekao je Stavros.

“Nije mene briga radi mene, ja već imam i godina, mene više nije briga, ali zbog te omladine, zbog mog unuka sutra, zbog te djece, kakvu oni perspektivu imaju?” – zaključuje razočarano glazbenik.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here