Supruga Thomasa Müllera 2015. godine stopirala Thomasov transfer u Manchester United

Napadač Bayerna Thomas Müller imao je 2015. godine priliku za potpis ugovora karijere.

Naime, tada je na stolu imao bogatu ponudu Manchester Uniteda koja mu je jamčila zaradu od 20 milijuna eura po sezoni. Međutim, veliki je posao težak ukupno 100 milijuna eura stopirala igračeva supruga Lisa.

Vijest je otkrio tadašnji menadžer Uniteda Louis van Gaal za Bild: ‘2015. godine taj bi posao bio moguć samo da je njegova supruga bila malo otvorenija za transfer u inozemstvo. To je barem razlog koji je Thomas za odbijanje transfera naveo mom pomoćniku Marcelu Boutu.’

Lisa se navodno nije htjela seliti, a i smatrala je da bi tolika zarada mogla udariti u glavu njenom suprugu, te se negativno odraziti na njihov brak i obitelj.

“Živimo lijepo i složno u Münchenu. Iako je on nogometna zvijezda, pokušavamo živjeti čim mirnije. Ponude kakve je imao, kao što je ona od Manchester Uniteda, stavljaju brak i povjerenje na ispit. Odnos između partnera ne može zamijeniti nikakav novac”, objasnila je Lisa Müller.

Danas 32-godišnji Müller u Bayernu je proveo čitavu karijeru, osvojio je s klubom čitav niz trofeja, među kojima su deset naslova njemačkog prvaka i dvije Lige prvaka, a pred njim je jubilarni 600. nastup.

Sa suprugom Lisom koja se bavi konjičkim sportom, u braku je od 2009. godine.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here