Tomislav Ivković više nije trener FK Željezničar

Tomislav Ivković više nije trener FK Željezničar, prenosi portal Klix.ba. Željezničar je od Ivkovića dobio zahtjev za raskid suradnje, a odluka dolazi nakon jučerašnje vijesti da je predsjednik FK Željezničar Nazif Hasanbegović podnio ostavku na ovoj poziciji, a klub su napustili i članovi Upravnog odbora Kerim Karavdić i Mustafa Nurko.

Ivković je na klupi Plavih bio 21 utakmicu računajući sva natjecanja i ostvario je rezultat od sedam pobjeda, osam neriješenih rezultata i šest poraza. Podsjetimo, Ivković je rođen je 11. kolovoza 1960. godine u Zagrebu. Svoj nogometni put počeo je u zagrebačkom Dinamu s kojim je osvojio prvenstvo i kup Jugoslavije.

Potom je branio za vinkovački Dinamo te za Crvenu zvezdu s kojom je također osvojio prvenstvo bivše države. U igračkoj karijeri još je nosio dresove Tirola, Wienera, Genka, Sportinga, Estorila, Belenensesa, Salamance i Estrele. Za reprezentaciju bivše Jugoslavije branio je 38 utakmica.

Trenersku karijeru je počeo kao pomoćnik Zlatku Kranjčaru u Lourinhanenseu, reprezentaciji Hrvatske i Al-Shaabu. Samostalno je počeo raditi u Međimurju, a od 2011. do 2016. godine s uspjesima bio je trener zagrebačke Lokomotive.

Nakon Lokomotive odlazi u Saudijsku Arabiju gdje je vodio Faisaly. Nakon povratka u Hrvatsku vodio je Slaven Belupo i Rudeš te je posljednji angažman imao u Interu iz Zaprešića prije dolaska na Grbavicu.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here